keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Blogin pitäminen on osoittautunut haastavaksi. Ompeluksia kyllä syntyy tasaiseen tahtiin, mutta julkaisukelpoisten kuvien ottaminen, se on vaikeaa. Varsinkin, kun ne pitäisi ottaa ennen ompeluksen käyttöönottoa. Blogin jatkaminen on ollut siis mietinnässä... Ehkäpä jatkan samaan malliin: aina joskus kun ehdin, teen pikku postauksia.

Metsolan ruohonvihreästä joustofroteesta on jo jokin aika sitten muotoutunut meidän pikku konttaajalle haalarit. Malli on sama kuin edellisen postauksen haalareissa. Resori vanhaa varastoani.
Samasta kankaasta polvihousut hassuilla pikku taskuilla. Malli on muokattu Ottobren Saimi-svetarihousuista.Kirppislöytö-essusta tein hatun pikkuneidille. Malli on Ottobren nettikaavasta, pienin muokkauksin. Tykkään!Laitanpa tähän vielä muutamia kuvia kirppislöydöistäni.

Erityisen onnellinen olen tuosta takin kaavasta! Näyttää todella kivalta mallilta. Toivonpa, että pääsen sitä joskus kokeilemaan. Napeille täytyy alkaa suunnitella mukavia käyttökohteita. :)

6 kommenttia:

 1. Eikös vain. Pitäisi ottaa valokuvaaminenkin harrastuksen kannalta. Tuottaa stressiä kun valmiiden läjä pöydällä kasvaa eikä saa kuvattua. En edes tiedä mitä kaikkea on tullut tehtyä kun ovat nyt menneet suoraan käyttöön, pitäisi vissiin taas jossain vaiheessa herätellä oma blogi henkiin. Blogia on kiva itsekin selata ja huomata, että kyllähän sitä valmistakin tulee vaikka suunnitelmia onkin roppakaupalla enemmän.

  VastaaPoista
 2. Kivoja ompeluksia! Jos vaan aikaa ja intoa riittää, niin jatka vaan blogin pitämistä! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo hattu! Samanlaisia ajatuksia blogin pitämisestä minullakin mielessä pyörii... On niin vähän aikaa niin suureen määrään ideoita. Minäkin pidän blogiani enemmän sellaiselta fiilispohjalta. Jos alkaa tuntua työltä, sitten lopetan. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vertaistuesta ystävät! Blogia on siis hyvä päivittää silloin kun se huvittaa. :)

  Herättelepä, joska, oon käynytkin välillä kurkkimassa, onko tullut mitään uutta.

  VastaaPoista
 5. Musta on kiva käydä katsomassa välillä, mitä uutta oot tänne laittanut. Ite en jaksaisi alkaa blogia pitämään, en kyllä osaisikaan. :(

  Kummitytön hattu on kyllä huippu!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Leena. Blogin pystyttäminen on kyllä aivan helppoa, ja pitäminenkin, jos vaan on aikaa ottaa kuvia ja vähän istahtaa koneelle.

  VastaaPoista