tiistai 26. lokakuuta 2010

MekkosiaBlogirintamalla on ollut hiljaista. Kuvauskalustossa ei meinaa rahkeet riittää... Kävijöitä on kuitenkin tullut tasaiseen tahtiin, joten pakkohan tässä on jotain yrittää! :D Kiitokset kaikille kiinnostuneille!

Lierihatulle, jota olen esitellyt täällä, tein jo kesällä pariksi mekon. Kangas on kirppislöytöessusta. Kaava on Ottobresta 3/2010 (pellavamekko) aika paljon muokaten. Malli on leveä, mutta se osoittautui konttaavalle vauvalle oikein sopivaksi.Reunojen huolittelussa käytin Löytöpalasta ostamaani trikoista vinonauhaa. Se on paljon pehmeämpää kuin tavallinen. Jätin pääntielle takasaumaan halkion. Kiinnitys nepparilla.Tätä mekkoa kuvatessa tuli mieleen Unikuun kuvasarja assistenttinsa touhuista. :D Samma här...


Talvellakin tarvii mekkoja, eikös? Tämä mekko on ommeltu Eurokankaan pehmeästä, vähän joustavasta vakosametista. Malli on Ottobresta 2/2003. Tätä kaavaa olen käyttänyt paljon, ja on kyllä suosikkimekkokaavani. Ihanan siro yläosastaan.

Pääntielle jätin taas halkion taakse, mutta tikkasin reunat, etteivät käänny esiin. Nappi on Kontin nappilaarista löydetty.

5 kommenttia:

  1. Onpa herkullisia kankaita, värejä ja malleja! Kelpaa niissä pikkuneitien konttailla ja tallustella.

    VastaaPoista
  2. Ihani juttuja taas syntynyt. Älä ihmeesä lopeta plogin pitoa, ellei käy ylivoimaiseksi. Ilolla käyn aina kurkkimassa. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Niillä on ISOISO merkitys tässä hommassa ja sen mielekkyydessä. :)

    VastaaPoista