maanantai 26. huhtikuuta 2010

Olen aika kauan haaveillut saavani käsiini kirkkaanvihreää joustofroteeta! Kun sitä sitten Metsolaan tuli, piti sitä hamstrata ihan useita metrejä. :) Muutamia iloisia vaatteita olen siitä jo tehnytkin. Tässä v-kaula-aukkoinen, raglanhihainen paita pojalleni. Tästä väriyhdistelmästä pidän!

Koko: n. 110
Malli: oma
Joustofrotee: Lasten Metsolan ruohonvihreä
Resorit: vanhan, jo lopettaneen kangaskaupan loppuunmyynnistä


5 kommenttia:

 1. Mä mietinkin, et onko sulla aie laittaa blogi pystyyn kun oli kuvankäsittelyohjelmasta puhetta. :) Tää paita on kyllä kiva, mulla jäi malli mieleen kun fb:ssä näytit kuvia. Aikeena tehdä jotain samantyyppistä esikoiselle, ei aina jaksa noita svetareita tehdä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos joska! En ole älynnyt vastata tähän... :) Oletko jo tehnyt v-aukkoisia? Mulla taas olisi hupparin/svetarin kaava hakusessa, olisiko sulla antaa vinkkiä? Sain kivoja vanhoja villahuopia, niistä ajattelin ommella villatakkeja.

  VastaaPoista
 3. Ehei, ei ole v-aukkoisia täällä vielä näkynyt. Vähän hiljaista ollut ompelusten saralla, nyt yritän saada keskeneräisten laatikkoa tyhjäksi jotta voisin aloittaa uusia mielenkiintoisempia projekteja. Svetareita oon kyllä tehnyt, osan Ottobren kaavoilla ja jotain taas itse piirtämilläni. Ottobren kaavoista vain ottaa vähän pienemmän koon ja tekee vain tarpeeksi pitkät hihat ja helman. Tai tee tuolla puseron kaavalla, laitat vain vetskarin eteen ja pystykauluksen tai piirrät lisäksi sen hupun. Yleensä välttelen huppuja kun ne on hankalia takin alla.

  VastaaPoista
 4. Olen miettinytkin tuon oman kaavan käyttämistä. Sitä pitäis varmaan jotenkin isontaa, koska teen paksummasta villahuovasta. En varmaan tee huppuja, vaan just pystykauluksen resorista. No, joskus syksymmällä sitten, kun tulee villavaatteille tarvetta. :)

  VastaaPoista
 5. Hei, hieno tämä V-aukkoinen malli!

  VastaaPoista