perjantai 28. toukokuuta 2010

Suomishortsit



Lämpöaalto yllätti toukokuussa, poika tarvitsi shortsit. Tein ihan simppelit, sinisestä joustofroteesta, lahkeensuissa resorit. Suomivärityksellä. :)

Koko: 110
Malli: Saimi svetarihousut Ottobre 1/09 pikkuisen muokattuna
Kankaat: Eurokankaasta



Mieluiset olivat ja pääsivät heti käyttöön.



Nämä shortsit odottavat kaverikseen paitaa, täytyy ottaa työn alle joku päivä, uusia hellepäiviä odotellessa.

torstai 27. toukokuuta 2010

Tyttösellä oli tunikantarvetta, sehän on kroonista lajia. :) Olen myös pitkään pyöritellyt ajatusta applikoinnista - ei mitään monimutkaista ja hienoa, vaan helppoa ja yksinkertaista. Tuloksena oli tämä reipas paitanen. Tasku löytyy sekä etu- että takapuolelta.



Silitin tukikangasta sekä taskun että etu- ja takakappaleen taustaan. Pienen harjoittelun jälkeen uskaltauduin ompelemaan itse vaatteeseen, ja yllättävän helppoa se oli! Konekin toimi ihan kiltisti. Hihoista tuli reiluhkot, joten aluksi voi käyttää resoreita käännettynä.



Koko: n. 98
Malli: oma
Kankaat: Punainen joustofrotee Eurokankaasta, vihreä ja resorit Metsolasta

Tyttönen oli mielissään!

lauantai 8. toukokuuta 2010

Löysin Eurokankaan palalaarista kauniinväristä, laadukkaan tuntoista petroolinsinistä joustofroteeta. Siitä tuli tällainen paita.



Paidasta ei pitänyt tällä kertaa tulla v-aukkoinen, mutta... niin vain pääsi käymään. :) Mulla on nuo kaula-aukot vähän hakusessa, jospa ne joskus onnistuisivat heti ensimmäisellä yrittämällä.

Koko: 110
Malli: oma
Kankaat: petroolininsininen joustofrotee Eurokankaasta, resori myös Eurokankaasta





Kuvat eivät kerro joustofroteen oikeata sävyä, näyttävät liian sinisiltä.

perjantai 7. toukokuuta 2010



Pienin sai tunikan Metsolan ruohonvihreästä joustofroteesta. Tuo tasku pomppaa hauskasti vihreästä taustastaan, aivan kuten kuvassa näkyy. :)

Koko: 74
Malli: oma
Kankaat: Lasten Metsolan ruohonvihreä joustofrotee, keltainen joustofrotee vanhasta kylpytakista (kirpparilta), oranssi resori vanhasta jo lopettaneesta kangaskaupasta.